2012. szeptember 29., szombat

A csillagjegyek és erogén zónák

A csillagokban meg vagyon írva a sorsunk. S a karmánkba nem csak az tartozik bele, hogy milyen szülők adnak nekünk életet, milyen hivatást választhatunk, hány gyermekünk fog születni, mennyi boldogságot fogunk átélni az életünk során, hanem azt is determinált, hogy férfiként vagy nőként fogunk megszületni, s mely erotikus testi-lelki ingerekre leszünk fogékonyak. - Ebben is utat mutat az asztrológia.

Minden ember teste tele van idegvégződésekkel, melyek a külvilág ingereit alakítják át ingerületekké. A biokémiai üzenetek az idegrendszer közvetítése nyomán jutnak el az agyunkba, majd a tudatunkba és a tudatalattinkba. Minden emberi test egy hatalmas érzékelő, de tévedünk, ha azt hisszük, hogy csak a remekbeszabott testünkről szól életünk forgatókönyve. Ugyanis a testet a szellemünk látja el életerővel, s a lelkünk a legkifinomultabb érzékszerv a világegyetemben. 


Voltaképpen a fizikumunk minden egyes porcikája, sejtje és atomja végső soron a lélek szolgálatában áll. A testi lét ilyesformán a lélek kiterjeszkedése.
Mivel minden életforma – élen az emberrel – a csillagok anyagából és energiáiból lett összegyúrva, aligha meglepő, hogy a testünk egyes szervei és természetesen az erogén zónák is egyes planétahatások által lettek nem csak megalkotva, hanem behangolva is. Igen, jól értetted, a csillagok, a bolygók és egyes égi kísérők sugározzák belénk a temperamentumot, az érzékenységet, az érzelmi fogékonyságot, egyszóval magának a befogadásnak a képességét.

A csillagjegyektől, azok uralkodó planétáitól és a különféle kozmikus jelölők konstellációitól függ többek között az is, hogy kinek melyek lesznek a szexuálisan leginkább érzékeny pontjai. Íme, az erotika asztrológiai vetülete.

Vízöntő I.20  II. 20.  A meglepetésekkel teli szerető

A Vízöntő úgy alapból nem kedveli a szokásos dolgokat. Imádja két végéről égetni a gyertyát, sokszor kockáztat és újít. Nagyon sokat kommunikál a partnerével, lételeme a beszéd és a közlés szex közben is. Tudja és akarja is megragadni a boldog pillanatokat, de roppant szeszélyes természet, ezért állandóan számítani kell a meglepetéseire.

A Vízöntő szülöttek fő erogén zónái: a vádlik és a teljes bőrfelület. Valahogyan a Vízöntők jobban át tudják élni a végleteket, s ez pozitív esetben mindenki másnál jobban fel tudja ajzani őket. 

Az érzékiséggel való kapcsolatukat a meglepetéseken kívül az extrém dolgok kedvelése jellemzi még.

Halak II. 21. – III. 20. – Az önfeláldozó szerető

A Halak kettős személyiségű jegy. Egyszerre érzékeny és vad. Hajlamos a naivitásra, tehát egyszerűen nem vesz észre amúgy nyilvánvaló dogokat, mert ő egy picit álomszerű világban él. Ha pedig megtalálta a párját, akkor képes mindenben alkalmazkodni hozzá, szinte alárendeli magát a kapcsolatnak. Szeszélyes és kiszámíthatatlan jegy, amely olykor kétes kalandokba bocsátkozik.

A Halak kiemelt erogén zónái a kezek és a lábfejek. Imádja, ha masszázzsal kényeztetik. Szexuális szokásait amúgy is a babusgatás igénye hatja át, s emiatt szeret a passzív fél pozíciójába helyezkedni. Az előjáték szerepe rendkívül felértékelődik a Halaknál.



                                             Kos III. 21. – IV. 20. – A megszállott szerető

A Kos alapvetően egy tüzes, lángoló, izzó, forróvérű, temperamentumos szerető. Csupa tűz és hevesség, elsöprő lendület jellemzi. Rendkívül impulzív és szüksége van egyfajta felfokozottságra, amely könnyen összetéveszthető a feszültséggel, jóllehet ez inkább felhívás keringőre, illetve egy kis szerelmi csetepaté, amolyan bemelegítés Kos módra.

A Kos legfőbb erogén zónája a fej, s azon belül is a csókos ajkak, az arc és a fülcimpák. Minden olyan játék, amely ezeket a területeket érinti, felizgatja és felhevíti a szenvedélyes Kost, akinek egyébként alapjáraton is a központi témája a szexualitás.


Bika IV. 21. – V. 20. – A szisztematikus szerető 

Jó munkához idő kell. A Bika megfontolt, általában azzal tud intim kapcsolatot kialakítani, akit alaposan megismert előtte. Akkor viszont a Bika az érzéki gyönyörök és a kényeztetés virtuózává válik, merthogy imádja kiélvezni a jó és a kellemetes dolgokat.

A Bika fő erogén zónája a nyak és a tarkó, valamint a fülek környéke. A legizgatóbb lehet számára, ha lassabb ütemben, mindenre időt szánva, fokozatosan éri el a vágyai csúcspontját. Ez nem azt jelenti, hogy olykor-olykor nem lehet heves, de legtöbbször a megfontoltság és szisztematikusság vezérli.

Ikrek V. 21. – VI. 20. – A változatos szerető 

Az Ikrek ember szexuális fantáziája színes, ennek megfelelően az erotikához való hozzáállása is csapongó. Az Ikrek egy kifejezetten kísérletező alkat, akinél nincsenek valódi áthághatatlan szabályok vagy tabuk. Szexuális étvágya olthatatlannak tűnhet, pedig ő nem a partnerei váltogatásában lelki az örömét, hanem a folyamatos megújulásban.

Az Ikrek erogén zónái: a karok, kezek, az ujjak, a mell és a vállak. Ezek simogatása és a velük való játszadozás abszolút lázba hozza az Ikrek karaktert. S van még egy titka: a kommunikáció. A szavakon keresztüli folyamatos kontaktus teszi teljessé az erotikus hatást az Ikrek ember számára.

Rák VI. 21. – VII. 21. – A gyengéd szerető

A rák akár titkolja, akár nem, hihetetlenül érzékeny típus. Olyan, akit kényeztetni kell. A gyengédség, a meghittség és az intimitás a legjobb kezdeti ajzószerei a Ráknak. Azután az érzelmek rendkívül színes skáláját képes felvonultatni.

A Rák erogén zónája elsősorban a mell, másodsorban a fülkörnyéke. Ha megkapja a megfelelő türelmet és izgatást, akkor kiderül, hogy a gyengédség nem egyenlő a gyengeséggel, mert egyszer csak előbújik a vadabb, szenvedélyesebb énje. Célravezető a Ráknál a figyelmesség és az apró részletekre való ügyelés.

Oroszlán VII. 22. – VIII. 22. – A hódító szerető 

Az Oroszlán személyisége a hős és az uralkodó keverékéből lett összegyúrva annak minden előnyös és hátrányos tulajdonságával. A hatalom a legjobb ajzószer az ő esetében, amely dicséretben és elismerésben kell, hogy megnyilvánuljon.

Az Oroszlán erogén zónái: az ajkak, a gerinctájék, a felkar és a szőrzet. Az Oroszlán imád hódítani és roppant nagylelkű is tud lenni, s rengetegféleképpen tudja élvezni a luxust, amely nem csak a környezetére, hanem a szexuális szokásaira jellemző, vagyis megadja a módját, igazi latin szerető.

Szűz VIII. 23. – IX. 23. – A visszafogott szerető

A szűz az erotika terén is a maximumra törekszik, meglehetősen aprólékos és rendszerető. Nem mindegy neki a sorrend, szereti a fontos részleteket. Imádja, ha kényeztetik és megadják a módját a szexnek.

A Szűz erogén zónája a has, a hajlatok és az arc. Izgatottá teszi a Szüzet, ha az atmoszféra tökéletességet sugall és sokat kényeztetik, merthogy neki különösen erős igénye van minderre, még ha nem is mindig vallja be.

Mérleg IX. 24 – X. 23. – A felfedező szerető 


A jólét, a finomság, a kellem, a luxus, a kényeztetés egyaránt fontos a Mérleg karakternek ahhoz, hogy a szexualitását megélhesse. Igénye van arra, hogy kényeztessék, s ez úgy is értendő, hogy miközben hódít, valahol önmagát is kéreti. Tehát egyszerre csábító és elcsábítandó jellem. Ez egy furcsa kettősség a Mérlegben.

A Mérleg erogén zónái: a has, a csípő és a hát. A szenvedély, az érzéki élvezetek és a harmónia jegyben járnak egymással. Így aztán a Mérleg valódi életművész, aki nagyon szeret új dolgokat felfedezni, s mindenhol megtalálja vagy kialakítja a helyét.

Skorpió X. 24. – XI. 22. – A szexista szerető

Nem állíthatom, hogy könnyű megfejteni egy Skorpió jellemet, mivel olyan mélységes belső dimenziói vannak, amelyeket még ő maga sem ismert. Szexuális erői így sokszor nem felmérhetők a külső szemlélő számára. De ha egyszer belendül, akkor ott kő kövön nem marad, mert nem adja alább a tökéletesnél. A vadság, a tabuk nem ismerése és a perverziók éppen úgy jellemzik, mint a szerelem utáni vágyódás.

A Skorpió legfőbb erotikus zónái az alhasi és az anális részek. A legfontosabb nála az ösztönösség és az extravagancia. Utóbbit úgy lehet értelmezni, mint az extrémitás másokra kevésbé jellemző formáit. Merthogy a Skorpió személyisége valódi kéjencet takar!

Nyilas XI. 23. – XII. 21. – Kalandos szerető 

A Nyilas szereti az újat, a játékosságot, a gyengédséget, s inkább passzív, mint aktív szerepet játszik.
Ilyen az ő speciális taktikája. Zsigerből jól ért mások boldoggá tételéhez. Kissé kényelmes a szexben, bár kétségtelenül vannak temperamentumosabb pillanatai, amikor magához ragadja a kezdeményezést. Változékony személyiség, ezért minden vele töltött együttlét egy előre megjósolhatatlan kalandjáték.

A Nyilas elsődleges erogén zónái a combok, a hajlatok és a lapockák környéke. Összességében, a Nyilas azt kedveli, ha testének szinte minden porcikája lázban ég és a szíve hevesen kalapál, ezért nem lehet teljesen leszűkíteni mindent egyetlen fő erogén zónára. Pláne azért nem, mert ha belendül, akkor nagyon meg tudja lepni partnerét a jó értelemben vett gátlástalanságával.

Bak XII. 22. – I. 19. – A visszafogott szerető

Nem mindig fogékony az erotikára és nagyon megválogatja, hogy kivel. A Bak a szexualitásban kissé önző. A szerelem számára egy rejtvény, amit talán élete végéig sem tud megfejteni magában. Nem az a szószátyár típus a szexben. Sokszor a Bak nem adja át magát a legbelső vágyainak és érzelmeinek, hanem csak a felszínen úszik. De ha megtalálja a hozzáillő pár viszonzását, akkor megremeg a föld alattuk.

A Bak erogén zónái közül a csillaghatások alapján a lábak emelkednek ki a legjobban. Fontos azonban, hogy előbb kellőképpen ellazuljon e jegy szülötte, ami kitartást és türelmet igényel a partnere részéről. A Bakok a többi jegyhez képest is többre értékelik, ha masszírozzák őket.


Szerző : Száraz György