2012. augusztus 15., szerda

Szembesítés - HOGY IS VOLT?

Hitelesség:
 - Maga az a Gyurcsány Ferenc, akiből a pártja és legfőbb mecénásai, a zsidó-magyar kettős állampolgársága ellenére miniszterelnököt csináltak?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki meghonosította Magyarországon a gyűlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választási kampányban elhazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági, majd Veres nevezetű pénzügyminiszterével Euró milliós nagyságrendben költött az adófizetők pénzéből arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív óriásreklámok jelenjenek meg Magyarországról?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választást követő napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévő adócsökkentési programot, miközben az ígéretektől merőben eltérő, és/vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki százmilliárdnyi ÁFA visszatartásával vállalkozók tízezreit tette végképp tönkre és visszafordíthatatlanná tette a körbetartozási spirált?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választások előtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekek buksiját, hogy azután (a "reform" jegyében) bezárassa az intézményt?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a "drezdai-kör" nevű csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje: "Ha a népszerűségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják"?

Belpolitika, kormányzás:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben megpuccsozta az akkori kormányfőt, Medgyessy Pétert? ( az legalább kevesebb kárt tett volna az országunkban)
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki hazudott reggel, délben meg este?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki "elqrta", nem kicsit, nagyon?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki majd beledöglött abba, hogy (minimum másfél évig) úgy kellett tennie, mintha kormányozna?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki nem hogy a helyes kormányzati politikát, de igazából még a harmadik helyes lépést sem tudja?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki kedve szerint beszélhet a "közszolgálati " televízióban, míg az ellenzék vezetői nem?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a Merkellel, II. János Pál pápával, Bush-sal és Fico-val való találkozása után az említettek részéről tartott sajtótájékoztatójukon a partnerei korrigálni voltak kénytelenek, mert egyoldalúan meghazudtolta őket?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki ma fennen hangoztatja köztársaságpárti mivoltát, holott a rendszerváltás előtt a FIDESZ és az MDF teljes ellehetetlenítését szorgalmazta?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormányzása alatt megduplázódott a magyar államadósság?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya(i) világbajnoki ezüstérmet szereztek az GDP arányos államháztartási hiány előidézésében?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki svájci Davosban azt találta nyilatkozni, hogy a magyar gazdáktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki akkora demokrata és hazafi, hogy esze ágában sincs teljesíteni a nyilvánvaló népakaratot és lemondás helyett húsz körömmel kapaszkodik a hatalomba, miközben éppen politikai riválisait vádolja féktelen hatalomvággyal?
.


Fasiszta és antiszemita kártya:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki egy zsidó tulajdonostól elkobzott villában antifasisztáskodik?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki előszeretettel használ hitleri jelszavakat? (Egy ország, egy program, egy ember,.......... Neue Ordnung) (fura dolog egy zsidó szájából! )
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki antiszemitának és fasisztának nevezi politikai ellenfeleit, és a fasizmus alaptalan felemlegetésével sorozatosan lejáratja a világ előtt Magyarországot? (zsidó létére provokál?!)

Bűntársak, bűnügy:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc (a máig titokzatos "nagyember"), akit Kulcsár Attila nevű bűntársa egyszerűen csak Gyurcsányinak hívott, aki ha baj van, végül minden kényes ügyet elsimít?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a minisztériumában (állítólag tudta és beleegyezése nélkül) alapítványi pénzek sorsáról döntöttek ifjú szocialista politikusok (Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi), és a sokmilliónyi támogatással ma sem tudnak elszámolni? (de mesterházy lett a maga pártbéli utódja)
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Zuschlag - ügyben tett ügyészségi vallomását (ígérete ellenére) a mai napig sem hozták nyilvánosságra?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki lényegében nulla befektetéssel (és hathatós anyósi segítséggel) privatizálta a MOTIM - ot, és más állami vállalatokat?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki miután privatizálta és az állammal felújítatta a balatonöszödi kormányüdülőt és a Szalai utcai képviselői klubot, azt ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert:
1./ Mentelmi joga van,
2./ Az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást,
3./ Az elkövezett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek?

Társadalom, erkölcs:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya agresszíven hozzálátott a tradicionális magyar társadalmi szerkezet, a család és a keresztény erkölcsi normák szétveréséhez, a drogosok, pedofilok, a nemi másságukat nyíltan vállalók elvtelen kormányzati bátorításával?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki jóváhagyta, pártolta, segítette az egészségügyi törvény néven elhíresült, nyilvánvaló népirtást?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a feleségét (a Pápa elleni merényletben való családi érintettség okán) kitiltották a Vatikánból?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az édes jó mamája aggódva figyeli a gázóra állását a pápai panellakásban, miközben telente csak a konyhát tudja fűteni?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a cégei olcsóbban kapják az áramot, mint bárki más?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki mindenki másnál jobban tudja, mit jelent reggel ötkor felkelni és hogyan lehet hatvanezer forintból (talán óránként?) megélni?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az cégeinél sorozatosan megszegik a munkaügyi előírásokat, túllépik a törvényes munkaidőt, ahonnan a szakszervezeteket is kitiltották az üzem területéről?

Magyarság:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a 2004-es népszavazási kampányban megtagadta a határon túli magyarokat, és 23 millió román beözönlésével riogatott?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya tanulmányt készíttetett és távol-keleti bevándorlók millióinak a fogadásáról?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya nehezebben ad állampolgárságot egy határon túli magyarnak, mint egy egyéb bevándorlónak?
Igaz, maga nem magyar!
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az országát már majdnem teljesen felvásárolta az izraeli tőke?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc aki a privatizáción és az energia szerződések révén befolyó kincstári összegeket magánvagyonaként Indonéziába menekítette?

Terror, megfélemlítés:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az izraeli kommandósokat, és a magyar rendőrséget a hatalom ökleként, párt-milíciaként működteti?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az adóhatóságot a másként gondolkodók, megfélemlítésére használja?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki szándékosan kelt terror-fenyegetettség pánikot minden alkalommal, amikor el akarja terelni a figyelmet egy-egy ügyről vagy a kormányzati alkalmatlanságáról?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az ellene tüntető tömegbe lövetett 2006.október 23-án, miközben aznap legalább háromszor konzultált a legfőbb rendőrségi vezetőkkel?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki gátlástalanul zsarolja, és sakkban tartja saját párttársait azok viselt dolgai miatt?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki alkotmánysértően, a titkosszolgálatokat a szocialista párt gestapójaként felhasználva megfigyelteti a szabadon választott önkormányzatokat?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Keller Lászlóval fémjelzett kormánya Kapolyi László közbeiktatásával törvénytelenül megfigyeltette az ellenzék prominens képviselőit?



Végül - de nem utolsó sorban:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a "haladó baloldali" hagyományokat folytatva, ismételten tönkretette Magyarországot?

És végül egy kérdés nemcsak maga, hanem a pártja számára is:
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki azt mondta Magyarország miniszterelnökeként, "....akinek nem tetszik, el lehet menni ebből a qrva országból!"


- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki megválaszolja a kérdésemet?
- Mondja kérem, egy menjen el, vagy tízmillió?????
És ez a pártjára is vonatkozik, ex-miniszterelnök úr?! Mindkettőre!
Mindháromra! Mind a négyre! Érti? LIKUD, MSZP, SZDSZ, DK!
És még mindig szabadlábon van, mert sokat tud róluk?????!!!
Taccsvonalról beugatás = USZÍTÁS! De mi nem vagyunk kutyák! Sem elmebetegek mint Ön! Emlékszik?
Magát kezelték Franciaországban az elmebajával! Nem a magyarokat! Mi nem tudnánk megfizetni, ha szükségünk lenne is rá, a maga, maguk "jóvoltából".
Ne felejtse szavamat, Isten nem bottal ver, de nem is szombaton fizet!
És még maga akar itt diktálni? Ennyire hiányzik a hatalom? Vagy a fidesz nem úgy muzsikál egészen, ahogy maguk szeretnék? 
Mikor hozza vissza az Indonéziába kimenekített 3 millió EUROt? 
Örüljön, hogy még szabadlábon örülhet!*****
*Ja és hova lett a diploma???!!!!???"

(Forrás: paca)


"Nem érdemes az embernek magát stresszelnie,
mert vagy van egy problémára megoldás,
és akkor miért izgatod magad,
vagy nincs és akkor meg minek?"

(Dalai Láma)